Veckorna springer iväg

publicerat i Allmänt;
Shit vad veckorna springer iväg just nu alltså. Känns knappt som om man hinner stanna upp och njuta. I lördags blev det som sagt rensning av garderob för min del, gav bort en hel Ikea påse med kläder till mamma och Lollo. På kvällen blev det lite grillat och alkohol med Jonas, Therese, Alex, Rille och Felix. En härlig lördag helt enkelt. På söndagen var det upp vid tio för att ta tag i städningen innan jag begav mig till Lollo och Hampus för att äta lunch och sedan dra till Tele2 för att se Djurgården spela mot BP. Det var en händelserik och rolig fotbollsmatch, Djurgården var nästan tillbaka i sin gamla form men sedan i andra kollapsade allt, tur som fasen att dom vann med 3-2 i alla fall. När matchen var slut gasade vi hem och jag bytte om till fotbollsgrejer och drog och tränade. Hade så jäkla ont i benhinnorna hela träningen så blev ingen superträning för min del. På kvällen satte jag och Mattias på filmen Hundraåringen så vi fick skratta lite och till det åt vi självklart fruktsallad, mysigt avslut på en bra helg.

 
Igår vaknade jag med halsont, efter helgen så trodde jag nästan att förkylningen var slut men det var den tydligen inte. Snorig, ont i halsen, ont i huvudet och ont i benhinnorna bestod min gårdag av, jobbade som en dåre till sex innan jag åkte hem och slänge mig i soffan en timma innan jag började laga mat. Vi testade för första gången pulled pork som vi åt i pitabröd, riktigt gott var det! Sedan kom en familj och hämtade diskmaskinen som bara stått och skräpat hemma hos oss, skänkte bort den då ingen ville betala en slant för den. En söt son och dotter med deras far kom och sonen tänkte ge den i födelsedagspresent till sin mamma, så sött! 

Idag är det inte mycket planerat bortsett från fotbollsträning, sist var vi 13 stycken på träningen så hoppas på det idag också. Men det är tyvärr bara 5 stycken som har sagt ja hittills.. Får hålla tummarna. Annars så är det snart min födelsedag, shit vad tiden går... På lördag fyller jag år, blir rätt lugnt med släkten på dagen och sedan mina närmasta vänner (som är hemma) på kvällen med grillning och lite alkohol, myspys! Största problemet just nu är vad önskar man sig? Jag önskar mig typ massa böcker och ett nytt duntäcke, annars de vanliga, pengar, presentkort osv.