En helg, en semester

publicerat i Allmänt;
Det blev en lite spontan kväll igår. Först åkte jag, Linn och Mattias och kollade på hans lag när dom spelade i Haninge, vinst med 4-0. Efter det åkte vi runt i min bil och funderade på något att göra, när vi gav upp och hade köpt massa gott att tjocka oss med hörde Mattias kompis Kim av sig och sa att vi kunde hänga med dom och festa. Så det var bara att åka hem, hämta dricka och sedan ta bilen till honom. Förade väl där i 1 ½ timma och sedan drog vi på fest i Tyresö. Segt som fan, hemmafest, grannarna klagade, min dricka hade blivit glömt hos Kim, det enda roliga var att vi alla hjälptes åt att supa ner Kim, haha. Hemma i sängen vid tre. 

Vaknade i morse klockan nio, trött som fan men kunde inte somna om. Gick upp och åkte till Skärmarbrink för att hämta min bil. Köpte donken och åkte till ip för att kolla på damern och herrlagen när dom mötte varandra i Birres cup.

Nu ligger jag i sängen och ska ta en dusch innan jag och Mattias ska dra på bio. Är så jäkla lökig alltså, skumt väder idag... Det blir lite rolig bio film, Rock of ages :) Ha en bra lördagskväll!! puss