Min jul

publicerat i Allmänt;

Då var julen över för den här gången och min mage tackar för det. Det känns som att julen handlar om ett konstant ätande, alltså lax och sill är ju inte så onyttigt i sig men det konstanta ätandet gör en proppmätt!

Vi började julafton med att öppna ett varsitt paket i sängen det första vi gjorde på morgonen. Vid tolv tiden var vi bjudna till Mattias föräldrar där vi åt de kalla rätterna, pratade massa och öppnade julklappar. Strax innan tre begav vi oss hem till min familj för Kalle, öppna julklappar, middag, öppna mer julklappar och sedan bara mys i någon timma innan vi åkte hem.

På söndagen var det flytt time, Lollo och Hampus skulle ta sitt pick och pack från Hässelby strand till Upplandsväsby. Så vi hjälpte dem från 13 till 16 sedan åkte vi hem till mamma och papp för att äta mer julmat, man måste ju göra av med resterna 😉 vi stannade där och spelade kort till ungefär klockan tio.

Igår fyllde min brorsa Tobbe hela 20 år så vid klockan två var det kalas som gällde. Och efter att ha hängt där hemma och fikat i 1 1/2 timma så åkte vi till forum för att lämna tillbaka lite julklappar och kolla rean, rean var skit som vanligt. Det blev ytterligare en dag med middag hos mamma och pappa men eftersom det var Tobbes födelsedag så fick han välja middag och det blev fläskfilé med potatisgratäng. Grymmaste! Vi var hemma vid tio tiden och Mattias gick direkt och la sig då han skulle jobba idag. Jag satt uppe och myste framför filmen The Holiday.

Idag ligger jag bara i soffan och kurerar, åkte på en förkylning med halsont i fredags och det har fortfarande inte blivit bra så hoppas att en dag i soffan ska råda bot på det. Ska kolla ikapp Vampire Diaries som jag inte sett på jätte länge och hoppas att det hjälper mot förkylningen.

Här nedan ser ni mina julklappar. Jag fick även lite pengar och en mortel, hade önskat mig en i marmor men det var svårt att hitta rätt så fick en i sten men som jag lämnat tillbaka. Ska leta vidare efter den rätta morteln. Mattias är så jäkla fyndig, han tyckte han var as rolig som gav mig en bild på Channing Tatum (ja jag tycker han är snygg), jag har satt upp den på kylskåpet nu, ska bli kul att se vad han säger, haha. Sedan fick jag ett par lysande skor som typ alla barn har, vi har även sett folk som har dessa på konserter. Jag sa åt Mattias att köpa ett par egna så vi kan matcha på nästa Coldplay konsert, haha. Sedan fick jag min favorit parfym och två sport-bhar av honom. Av mig fick Mattias ett par höga vita Converse, ett par Nike skor och en rakapparat, han verkade väldigt nöjd så jag hoppas det 😃

Jag är mycket nöjd med denna jul men det är skönt att det är ett helt år till nästa 😉