Drömbilar

publicerat i Allmänt;
Hej hej kära bloggen! 

Idag har jag haft ännu en bra dag, dock med en jäkla träningsvärk mellan skuldrorna, men så härligt! I morse körde jag och Mattias ben. Jag kan säga att jag var död efter en övning, kändes som om mina lår skulle få kramp i alla övningar efter denna. Självklart pratar jag om benböj med stång, shit vad klen jag är på den alltså, men fan vad bra övning. Så imorgon lär jag knappt kunna gå, stå eller sitta, haha. 

Förövrigt så bestämde jag och Mattias oss för att sätta upp ett mål efter att vi kommer hem från Thailand. Det målet är att nästa sommar (2015 alltså) ska vi har sparat ihop så pass mycket pengar så vi kan köpa en ny bil. Just nu lutar det åt en Volkswagen passat 2.0 tsi kombi, långt namn jag vet.. Men vi har inte riktigt bestämt oss och vi hinner nog ändra oss tusen gånger innan vi har alla pengar, egentligen vill jag ju ha en Audi men det är ju tyvärr lite dyrare... Men helst av allt skulle jag vilja köpa en bil som man typ betalar av på två år typ 3000 kr/mån, fatta vad skönt det skulle vara? Slippa spara och bara få bilen nu på en gång. Kanske ska åka till någon bilförsäljare och kolla lite bilar och testköra så man vet vad man vill ha. Men det känns lite väl vuxet va? Skulle inte känna mig hemma där, haha. 

En sak är säker och det är att bostadsrätten får vänta ett tag, vi har ju ändå en lägenhet som vi överlever i. En hel och säker bil känns mer viktigt just nu och förhoppningsvis kommer det ett lägenhetsbyte som matchar under året så vi får vårt egna och till en billigare månadsavgift. 

Här är en bild på bilen vi är sugna på just nu