Vilken dag....

publicerat i Allmänt;

Hellååå Babes!

Kan ju börja med att säga att denna dag kunde vi ha hoppat över, haha. Sov i ju för sig grymt i vår "säng" i vardagsrummet i natt. Kändes som en sleepover, as mysigt! Kommer nog sova så i natt igen om vi inte orkar flytta tillbaka allt ikväll, får se om målaren ens blivit färdig idag.

Jag var på jobbet halv nio i morse och tänkte fasen vad skönt då hinner jag sätta igång och göra någon beskrivning innan kollegorna kommer in. Problemet var bara att nätet inte fungerar. Vanligtvis när nätet inte fungerar så är det något med vår server. Jag kontaktade vår datakille som började felsöka. Efter en timma så insåg vi att felet inte låg hos oss.. ringde comhem och det visade sig att dem hade något fel centralt och att vi troligtvis inte skulle ha nät igen förrän vid 16.. så vid 11 var det bara att åka hemåt för att jobba med det man kunde hemifrån. Så jag har gjort alla beskrivningar som ska göras, gjort en likvidavräkning, beställt mäklarbilder och svarat på mail. Nu ska jag alldeles strax tillbaka till jobbet för att se så det inte är något jag missat idag och se så alla beskrivningar kommit ur skrivaren.

Jag har suttit hemma hos Mattias mamma med Mattias då han lånat deras dator för att skriva ut massa grejer, strul med hans jobb... så har vart rätt mysigt att jobba "hemifrån" idag faktiskt. Men fasen vad handikappad man blir när saker och ting inte fungerar som det ska..

Nu är tydligen Mattias klar så nu åker vi mot mitt jobb helt enkelt. Blev inte så många timmar jobb idag men effektiv i alla fall. Blev 2 timmar på kontoret och 4 timma hemma så helt ok ändå för att inte ha kunnat jobba som vanligt.

Puss på er!