Ultras

publicerat i Allmänt;
Hej hej hallå älskade fredag!! Najs kväll man hade igår då, Djurgården vann med 1-0 mot Kalmar, visst hade dom kunnat vunnit med fler mål men jag är ändå glad att det blev en vinst och inte ännu en oavgjord. Sedan ska vi inte prata om Brobergs friläge, vad gör han!? Pinsamt dåligt! Nog om matchen och tillbaka till dagen.

Det var ju as risigt väder i morse och kläderna jag hade tänkt att ha gick ju feting bort, men just nu börjar jag ångra mig. Solen är framme och det är klarblå himmel, weei heja Carros omdöme. Imorgon ska det ju tydligen regna, åska och blixtra, härlig lördag! Dock har jag inga planer ännu så det gör ingenting. Rebecca vill att jag ska komma ner till kontoret, det är Älta festivalen och Mäklarhuset ska bidra med någon aktivitet och lite så. Jag tror faktiskt jag skippar detta i år, speciellt om det ska regna och grejer. 

Hoppas att jag slutar tidigt idag så jag kan mysa lite med mamma om hon jobbar dag eller är ledig det vill säga, kanske ska ringa eller smsa henne och se. Annars får jag kan träffa någon annan, Nicole skulle vara mysigt.