Trodde ni att jag hade glömt er?

publicerat i Allmänt;

Min nya söndagsrutin är att blogga. Jag tycker det är rätt skönt att sätta mig på söndagen och fundera på vad jag har gjort i veckan. 


Veckan blev faktiskt inte så stressig som jag hade förutspått, visst det var mycket om dagarna och jag jobbade som vanligt till 17.30/18.30 men det kändes som att jag mäktade med allt. Måndag-onsdag hände det nog ingenting speciellt efter jobbet, tror jag mest googlade runt på vilken bil vi ska köpa och räknade på kostnader osv. 

På torsdag kl 04.40 var det uppstigning för att ta flyget ner till Malmö. Det blev två intensiva och trötta dagar, man ska inte börja en kick off med för få timmars sömn. Tips till nästa år! Vi var hemma igen på fredag vid halv nio på kvällen och jag var så trött, spenderade kvällen framför TLC, min favorit tv-kanal! 

På lördagen så bestämde vi oss för att åka och kolla på bilar hos olika bilfirmor. Vi har gått från VW golf eller polo, men då vi läst runt har vi insett att man ska köpa en bil som har årsmodell 2013 eller nyare. Där blev jag snål, då dessa modeller springer iväg i pris då de är populära. Så vi siktade in oss på en Huyndai i30 istället. När vi kom till bilfirman som hade bilen vi ville köpa så hade den en stor buckla i sidan. Besvikna som sjutton blev vi. Men bakom denna bil stod en Kia Rio som vi faktiskt tyckte om riktigt mycket. Problemet var att denna bil var brun och bilfirman kändes inte jätte seriös. Så vi googlade lite och hittade en silvrig Kia Rio på Riddermarks bil i Täby, vi var halvvägs dit redan så vi tänkte vi åker dit och kollar. Väl där insåg vi att den var as fin och perfekt i de önskemål vi har, billig att äga, automat, rätt ny och plus i kanten var att den hade bluetooth högtalare samt rattvärmare. Efter att ha övningskört den så kände vi att detta är rätt så vi slog till, betalade deposition och ska hämta den nästa helg! As kul! Vi är så nöjda. Nu ska vi bara se till att få Audin såld. 

Efter att ha shoppat bil åkte vi hem till mamma och pappa för att hälsa på och snacka skit. Vi blev kvar på både middag och efterrätt, så mysigt! 😍

Idag har jag inte gjort många knop, mest bara slappat och tvättat. På eftermiddagen/kvällen har vi gjort matlådor samt middag. 

Jag ska alldeles strax tvätta bort min ansiktsmask och sedan ska jag och Mattias mysa ner oss framför en film, det var länge sedan nu. 

Bjussar på lite bilder från veckan, får ursäkta den dåliga kvalitén i vissa bilder, blir lätt så med mobilen tyvärr. Glömde berätta att Robin Poulson uppträdde på middagen på lördagen, han var grymt bra! Vi åkte även förbi Rosengård på vägen till flygplatsen och på ena huset satt bilden som ni ser nedan, Zlatan och texten Home is where the heart is. Sist men inte minst är vår nya fina bil! 😃😍