Hemma

publicerat i Allmänt;
Har vart så där duktig på förmiddagen som man kan vara ibland. Jag har fixat i lådorna där jag har smink och alla andra möjliga skönhetsprodukter, på något sätt blev dessa lådor fulla med produkter, damm och hår. Så nu är det rensat och fint. Jag har även hunnit tvätta två maskiner och diskat. En bra morgon helt enkelt. Alldeles strax ska jag åka till banken för att sätta in lite pengar så jag och Mattias kan boka vårt hotell i Phuket. Senare får jag se om jag ska med Nicole och Freddie eller om jag får med Lollo och Hampus på en liten shopping/Systembolaget tur.. Men dom kanske redan åkt hem till Hampus.. Vid fem idag kommer en tjej och antagligen ska köpa tvn som Mattias vann på ett
lotteri på jobbet. Vid strax efter sex ska jag träffa Pilla i stan för att äta lite middag och snacka massa skit, var länge sen vi träffades nu så längtar! 

Igår kom vi hem från Vemdalen vid tre tiden. Vid fem var vi och resten av familjen Jönsson bortbjudna till mormor och morfar på middag. Det blev trerätters och massa skitsnack, vi var hemma strax efter elva, jättemysigt!