Blonda Bella

publicerat i Allmänt;
Om ni som jag var helt sega på att få reda på att Isabella även kallad Blondinbella och hennes Odd väntar barn så behöver ni inte känna er ensamma. Bara för att jag hade massa att göra igår så var det ju självklart då hon berättade det. Helt sjukt vad alla runtom en och bloggerskor blir gravida just nu. Jag har ju dock bara gått och väntat på att dom ska berätta det här då deras bloggar har handlat ganska mycket (jämfört med tidigare) om barn nu för tiden. Framförallt diskussionen om man ska visa sina barn på bloggen eller inte. Dom har ju slutat pratat om deras vinterbröllop så det kändes ju som att det låg lite på is och det gjorde det ju då dom nu har ändrat sig till sommarbröllop eftersom deras barn kommer föddas i november. 

Hur har man inte kunnat ana något? Dock har hon ju senaste månaden gömt sig i ganska "pösiga" kläder. Dock på denna bild så kan man ju ana något men ändå inte, haha. 



Som sagt så jag inte alls sugen på att skaffa barn än, känner mig inte redo för fem öre. Mitt ideal liv som jag ska ha innan jag skaffar barn är: Ett fast jobb med en bra inkomst, helst en bostadsrätt eller något som man har köpt själv, en säker bil och sedan kan jag nog köra. Jag kommer nog aldrig riktigt känna mig redo men det här är det jag känner att jag har som "krav" för mig själv innan jag sätter ett barn till världen.