Filmhelg

publicerat i Film;
Tänkte komma med två bra filmtips till helgen. Två roliga komedier som kan göra din helg lite bättre. Den ena filmen värre än den andra.

Den första filmen heter Identity Theif där vi har Melissa McCarthy och Jason Bateman i huvudrollerna. Jag hade inga direkta förväntningar på denna. Visst jag vet at Melissa alltid får göra de roliga karaktärerna i filmer och jag antog att den här skulle vara rolig. Men denna kan nog ha vart en av de bättre komedierna jag sett under de senaste året. Det var en riktigt rolig film helt enkelt. Den får 4 av 5 toast av mig. 


 
Den andra filmen var Movie 43, den hade ju i stort sett alla kända komediskådisar du kan tänka dig. Filmen hade en sjuk handling och den var riktigt roligt gjord med massa små filmsnuttar. Den kunde gå till överdrift ibland men det var typisk sjuk Carro humor. Denna får också 4 av 5 toast av mig. 


 

Helgens tips på film ni inte ska se är Scary Movie 5, det är helt klart den sämsta Scary Movie filmen. Det är kanske inte så konstigt då själv huvudhandlingen är filmen Mama som också var kass! Kan du tacka nej till att se den här i helgen så gör det. Denna b-film får endast 1 av 5 toast av mig.