Swish sa det

publicerat i Allmänt;
Precis som rubriken lyder så har denna arbetsvecka sprungit förbi! Jag sitter just i detta nu på jobbet och väntar på att chefen ska komma in och ge mig tillåtelse att gå hem. Har jobbat på bra idag så är klar med alla uppgifter för idag och även tagit tag i några som jag inte hade tänkt att göra förrän nästa vecka. 

Det känns som om man har kommit in i ekorrehjulet igen. Veckan har bestått av jobb och träning och det är typ allt. Ingenting roligt eller speciellt har hänt i veckan vad jag kan komma på. Kan vara därför som jag inte har uppdaterat bloggen heller. Har kommit hem vid 20-22 på kvällarna och då har kvällen bestått av att käka, duscha och kolla OS innan man har slängt sig i sängen. 

Det ska i alla fall bli riktigt skönt med helg, få sova ut och ta dagarna som dem kommer. Har i stort sett ingenting planerat i helgen bortsett från matchen på söndag. Nästa helg är lite mer planerad då jag och Cissi ska på 30-årsfest så snart måste vi hitta vår outfit (70-tals tema). Har beställt lite grejer på Bubblerooms rea så jag hoppas att något därifrån ska passa. 

Något som jag har funderat lite extra på denna vecka är familj, alltså barn och så, när är man egentligen redo för detta och blir man någon gång redo? Sedan längtar jag mer än någonsin till den dagen Mattias bestämmer sig för att fria, vi har pratat lite ytligt om bröllop och jag tror Mattias börjar mjukna så snart så kanske. Tredje tanken denna vecka är en bostadsrätt, åh vad jag vill köpa något eget! Till hösten blir det att spara som tokar.

Nej nu kom chefen innanför dörren så snart kanske man får gå härifrån! 

Ha en fin helg :) Puss & Kram

En liten present till mig från några nöjda kunder