Throwback thursday

publicerat i Allmänt;
Åh har suttit och läst min gamla blogg nu och gud vad man ser skillnaden bara i texterna på mig då och mig nu. Nu när jag ser tillbaka på allting så känner jag verkligen att det var bra att jag och Mattias tog det där uppehållet. Vi fick känna att vi verkligen älskade varandra. Jag tillbringade massa tid med mina vänner som betyder massa för mig och jag insåg att vänner och pojkvän går hand i hand, man kan inte välja bort de ena eller det andra. Idag är jag glad över att vi hade problemen för 2 år sedan, detta har gjort oss så mycket starkare.

Något jag känner när jag har läst igenom den gamla bloggen är fasen vad duktiga vi var Nicole, vi var ute och powerwalkade och gymmade, tränade minst 3 dagar i veckan och jag gick ner i vikt. Fasen vi måste börja igen, vill känna den lyckan av att åstadkomma något igen.

Har tagit ut några texter som har förändrat mitt liv på något sätt eller betytt mycket för mig: 

Helt plötsligt ringer telefonen, jag ba vad är det här för nummer, jäkla försäljare säkert. Skiter i att svara. Kollar upp numret efter och inser att det är Akelius. Vafan vill dom tänkte jag, igår fick jag ju mejl om att jag inte blev erbjuden lägenheten. Rädd som jag är vågar jag inte ringa upp och Linn ringer upp istället och det visar sig att personen som var innan mig har tackat nej och jag får lägenheten om jag vill. Mitt hjärta typ stannade! Fyfan alltså! Vilken känsla det var, friheten bara sprang in i mitt huvudet och jag kände tack äntligen något positivt som händer! Så nu ska jag bara mejla uppgifter om tjänstgöringsintyg och de tre senaste lönespecifikationerna och om allt stämmer med det jag skrikit på deras sida är lägenheten min! Lycklig tjej idag alltså!

Är på mycket bättre humör idag alltså! Är så skönt att det kan gå från ena dagen till den andra. Så glad för alla underbara vänner som uppmuntrar mig och får mig att må bättre när jag känner mig hängig eller så. 

TANKAR
Idag är en skit dag, jag trodde att det var en bra dag tills det blev en skit dag. Jag vill typ bara lägga mig i min säng igen, ligga där tills jag inte orkar mer och bara gråta. Fyfan vad hemsk den här dagen känns just nu. Trotts att jag vägde och mätte mig idag, -1,5 kg på en vecka, ganska bra då jag inte har kört stenhårt, -10 cm runt magen på en månad. Men nej inte ens det kan få mig på bra humör idag. Allt det jag förut brydde mig om, det enda jag visste betydde något för mig är i stort sett borta. Hur ska man kunna gå vidare när ingenting känns värt det? Hur ska man kunna släppa saker och ting bara sådär? Vill man inte till hundra procent så kan man det inte. Nej jag undrar hur fan folk kan gå vidare. Man vill ju känna sig behövd, man vill ju vara den någon älskar. Nej idag är en piss dag helt enkelt. Önskar att man inte hade tappat alla vänner som man tappat på vägen. Men ändå är jag glad att jag har de vänner jag har, som stöttar mig och försöker hjälpa mig så gott de kan.

SOMETIMES LIFE IS HARD
Livet är lite upp och ner just nu. Helst av allt vill jag bara ha en lägenhet och påbörja mitt liv tillsammans med min kärlek. Skita i alla människor som får en att må dåligt och bara umgås med dom som får mig glad och får mig att må bra. 

Har haft två riktigt funderar dagar nu alltså. Kan man bli nykär på nytt i samma person? Känns så jäkla märkligt. Allt som jag känner just nu i kroppen kände jag för snart sex år sedan! Hela känslan att sakna någon så fruktansvärt mycket trotts att man just lämnat varandra. Mår dåligt så fort man inte hört av personen på x antal timmar. Känna sig varm i hela kroppen så fort man tänker på personen. Det här är sjukt! Det är sjukt hur kroppen funkar, ena sekunden är man i helvetet och nästa i himlen. Hoppas bara att personen känner samma sak för mig! Vilket han säger men inte visar tillräckligt om man frågar mig. Nej kärleken är komplicerad och speciellt om den inte är accepterad från folk i sin omgivning.

Till Mattias; du ska veta att jag är så glad att det är vi, att du äntligen vågade ta klivit att skriva smset som fick mig att falla för dig igen. Smset som gjorde mig lycklig, du ville gifta dig med mig, du ville att jag skulle bli mamma till dina barn. Du är så fin ska du veta och även ifall du idag säger att du inte vill gifta dig så vet jag att vi kommer gifta oss någongång i framtiden för du har lovat det. Jag vill egentligen bara säga att jag älskar dig och jag kommer för alltid finnas vid din sida!