Flyttat

publicerat i Allmänt;
Här sitter jag nu framför tvn i vår nya lägenhet. Vilken jäkla lättnad det är att endast betala 5500kr i hyra! Jag känner mig rik för första gången på länge, jobbigt att tjäna bra pengar men ändå jämnt känna sig fattig. Ska bli så skönt att kunna spara och så småningom kunna köpa oss något eget! 

Än så länge trivs vi verkligen bra i lägenheten och läget! Det är lite jobbigt att flytta från en helt nyrenoverad lägenhet till en lägenhet med plastmattor, fula tapeter och gammalt kök. Ja ni förstår, man har blivit bortskämd. Vi ska höra av oss till tybo och så ska vi göra upp en plan för allting ska så småningom bytas ut. Det är tillräckligt gammalt och slitet för att dem ska fixa det så det känns faktiskt bra. 

Vi har haft fullt upp som ni kanske förstår. Flytten gick i lördags och då hade i vart vakna till ett/två på fredag natten för att sedan kliva upp vid åtta på lördagen. Körde flytt hela dagen enda fram till klockan ett på natten. Sov as dåligt första natten tror jag fick ihop sex/sju timmar totalt och sedan var det bara att gå upp och fixa igen. Igår kväll hade jag match och kan ju säga att efter två/tre dagar med fixande och flyttande plus en fotbollsmatch på 90 minuter så är man rätt mör i kroppen! Plus att det var kaos på jobbet idag. Kom till jobbet klockan nio i morse och lämnade kontoret strax efter åtta. Helt sjukt! Bara att köra, pengarna kommer sen. Cissi är hemma och vabbar Julian också så har inte fått mycket till hjälp idag, förhoppningsvis är hon tillbaka imorgon så att vi kan dela upp jobben. Men känns bra att jag har jobbat på idag för nu känns det mesta under kontroll. 

Har fått ihop ca 20 timmar sömn på 3 nätter och jag som måste ha helst 8-10 timmar på helgerna... Inte bra. En natt för lite sömn helt enkelt. Hoppas jag kan ta igen det nästa helg! 

Nej nu ska jag återgå till soffan och min godisskål, förtjänar den efter denna helg! Kommer komma bilder så småningom när vi börjar känna oss redo. I helgen ska jag försöka ta mig till Ikea, vi behöver en ny sänggavel som får plats, la ut vår gamla på köp och sälj sida på Facebook och såldes på två dagar. 

Eftersom jag inte har några roliga bilder gällande lägenheten eller flytten att bjussa på så kommer här en bild på kvittot i lördags, så kan det se ut när man bjuder på flyttmat. Vill man ha mer bilder från mig får man följa mig på snapchat, tar alltid bilder där som jag sedan glömmer att spara ner 😂