Action/Äventyr

publicerat i Film;
Den första filmen jag tänkte berätta om är G.I. Joe 2: Retaliation. Jag tyckte att den här filmen var alldeles för fake vilket förstörde hela filmen. Visst det är en Sci-Fi film men ändå så tycker jag att jag har sett bättre filmer med samma genrer. Nej den var bara seg och overklig. Den får 2 av 5 toast av mig.



Den andra filmen såg vi på bio för några dagar sedan, alltså The Wolverine. Den här filmen hade jag inga som helst förväntningar på då jag inte ens hade tänkt att se den om det inte var för att Hampus absolut ville se den. Men den här filmen var riktigt bra. Så spännande och handlingen var bra. Visst förlorade den lite av verkligheten på slutet men den var ändå en av de bättre filmerna jag har sett på den senaste tiden. Hampus som är proffs när det gäller dessa Marvel gubbar tyckte att filmen var lite fake så antar att det är saker man missat för man inte har helt koll på personerna. Men som sagt en helt ok actionfilm så därför får den 4 av 5 toast av mig.



Nu till den senaste filmen som vi såg på bio i måndags, Man of steel. Den här filmen var också riktigt bra. Det var kul att få se historien om Superman innan han blev just Superman. Henry Cavill tyckte jag gjorde rollen som Superman riktigt bra och vilken jäkla kropp alltså. Se den här filmen om ni gillar action och vill veta vart Superman kommer ifrån, haha. Den här får som filmen tidigare 4 av 5 toast av mig.